Menu






Loading...
Bills Bar

Køge Kafferisteri Kenya - 1000g.

Mount Kenya AA


Oprindelsesland: Mount Kenya, Kenya
Producent: Variede plantager omkring Mount Kenya
Ristet i: Danmark
Bønnetype: Arabica
Undersort: SL28
Specifikation: AA

 

 

 

 

Koege Logo
Varen er desværre udgået af vores sortiment. Du er meget velkommen til at ringe til os, så kan vi hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare. 40 17 93 60
Intensitet Kenya Ristning Kenya

 

Mount Kenya fremstår for mange, som det ypperste sted at dyrke kaffe og det er her noget af verdens bedste kaffe bliver lavet. Både i kvalitet og dyrkning er Kenyanerne langt foran de fleste andre og området omkring Mount Kenya er legendarisk.

 

Det er en typisk kaffe med en fin og elegant krop, med den særegne sødme, som kendetegner kaffen fra området. Den lever i den grad op til, præcis det man forventer, når man taler om kaffe fra Kenya.

 

Kaffen bliver dyrket i meget store højder mellem 1750-1900 meter over havet. Planterne vokser på meget næringsrig vulkansk jord og i en stabil temperatur mellem 14-24 grader. Her kommer også rigelige mængder af vand, nemlig mellem 1000-1200 mm. om året. Bønnerne høstes i november og december.

 

Alle disse ting tilsammen, gør at bønnerne har de bedste betingelser, hvilket gør kaffen helt unik.

 

Kaffen fra Kenya kommer i tre forskellige størrelser: 250g., 500g. og 1000g. Derudover kan du vælge, om den skal formales eller ej. Så hvis du kunne tænke dig en pose af denne skønne kaffe, skal du skrive til os i kommentaren, hvilken variant du ønsker.

 

Varianter:

  • Hele bønner
  • Malet til filter
  • Malet til stempel

Særligt velegnet til: Mokkakande, Aeropress, Stempelkande, Pour-over og Kaffemaskine


Vores historie

BillsBar og Køge Kafferisteri er gået sammen om at give kunderne en unik smagsoplevelse!

Vi deler helt klart den samme vision om at kunne tilbyde det ekstraordinære. Det er folk som går op i sit arbejde med en kæmpe passion, og som sætter pris på de bedste smagsoplevelser. 


Historie

Hos Køge Kafferisteri lægger de en ære i at riste kaffebønner til perfektion.

 

De mener, at kaffe skal nydes fra friskristede bønner og derfor rister de en mindre mængde, flere gange om ugen. Dette er den bedste fremgangsmåde til at sikre at den kaffe, de sender til deres kunder, er fuldstændig frisk med dejlige aromaer og fantastiske smagsnuancer.