Bills Bar

Køge Kafferisteri Indonesien - 250g.

Sumatra Gaio Grade 1


Oprindelsesland: Gaio Højland, Central Aceh,Sumatra
Producent: Permata Gaio Cooperative
Ristet i: Danmark
Bønnetype: Arabica
Undersort: Tim Tim, Bourbon, Ateng (Catimor)
Specifikation: Gaio Mandheling grade 1, Økologisk

 

 

Koege Logo
70,00 kr.
Varen er desværre udsolgt! Vi arbejder på at få flere på lager. Hvis det haster kan du ringe til os, så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig. 56 39 86 77
Intensitet Indonesien Ristning Indonesien

 

Dette er en økologisk kaffe fra den største kafferegion i Sydøstasien. Central Aceh er hjertet i provinsen af samme navn. Regionens primære indtægtskilde er kaffeproduktionen me hele 25.000 tons kaffe om året, og her fokuseres på kaffe af høj kvalitet. Dette hvilket giver bønderne en højere pris og bidrager dermed til en højere levestandard og stabilitet i området.

 

Området producerer - ud over kaffe - et bredt spektrum at gode landbrugsvarer, som tobak, sukkerrør, the, frugt, grøntsager og andre bønnearter.

 

Det er et perfekt kaffeområde, hvor temperaturen ligger stabilt omkring 20 grader året rundt. Der er også en stabil mængde af nedbør og en jordbund, som er rig på næring og mineraler.

 

Bønnerne bliver dyrket i 900-2400 meters højde og høstes i perioden fra oktober til april. Dette er en traditionel og typisk ”triple picked” Gaio Mendheling bønne, som har klare nuancer af blomster og urter og med underliggende noter af cedertræ.

 

Kaffen fra Indonesien kommer i tre forskellige størrelser: 250g., 500g. og 1000g. Derudover kan du vælge, om den skal formales eller ej. Så hvis du kunne tænke dig en pose af denne skønne kaffe, skal du skrive til os i kommentaren, hvilken variant du ønsker.

 

Varianter:

  • Hele bønner
  • Malet til filter
  • Malet til stempel

Særligt velegnet til: Mokkakande, Aeropress, Stempelkande, Filterkaffe, Pour-over


Vores historie

BillsBar og Køge Kafferisteri er gået sammen om at give kunderne en unik smagsoplevelse!

Vi deler helt klart den samme vision om at kunne tilbyde det ekstraordinære. Det er folk som går op i sit arbejde med en kæmpe passion, og som sætter pris på de bedste smagsoplevelser. 


Historie

Hos Køge Kafferisteri lægger de en ære i at riste kaffebønner til perfektion.

 

De mener, at kaffe skal nydes fra friskristede bønner og derfor rister de en mindre mængde, flere gange om ugen. Dette er den bedste fremgangsmåde til at sikre at den kaffe, de sender til deres kunder, er fuldstændig frisk med dejlige aromaer og fantastiske smagsnuancer.