'
Hos Lochlea har deres uafhængigt ejede destilleri stille og roligt produceret fadet og modnet spiritus i løbet af de sidste par år.
Ved at bruge deres egen lokale byg, som er dyrket på gården samt deres on-site vandkilde, har Lochlea fuld kontrol og gennemsigtighed over alle ingredienserne, der indgår i deres whisky.
Lochlea siger følgende om sin produktionsproces:
”Vores unikke proces på hvert produktionstrin skaber en spirituel karakter, der er defineret af anlæggets design, de nøje udvalgte råmaterialer og vores dygtige og erfarne team.
Produktionen ledes med stor tålmodighed og opmærksomhed for alle detaljer af det dedikerede produktionsteam (Darren, George og James), som konsekvent producerer en langsomt ekstraheret, krystalklar urt med to specifikt udvalgte gærtyper og længere gæring for en esterfyldt vask.
Langsomt kørende destillation og et højt smalt spiritussnit resulterer i en usædvanlig elegant og frugtig spiritus, som har evnen til at modnes relativt hurtigt.”