' El Ron Prohibido | Bills Bar
Bills Bar
Prohibido Logo

El Ron Prohibido er premium mexicansk rom produceret ved hjælp af et solera 12 -15 - 22 år aldringssystem. El Ron Prohibidos enestående smag kom til ved opdagelsen af ​​den autentiske og allerførste håndværksmæssige rom opskrift fra det 18. århundrede.

Denne karakteristiske smag forbedres ved at blande forskellige rom, der ældes i spanske søde vin tønder. Omkring 1700 ankom spanske skibe til det nye kontinent fyldt med produkter fra den iberiske halvø. Blandt dem var tønder fyldt med rosinvin, der blev losset i havnene i New Spain. For ikke at blive sendt tomme tilbage, blev disse tønder, stadig med spor af den vin de havde indeholdt, fyldt med chinguirito rom sukkerrørslikør, et produkt fremstillet i Mexico.

 

På rejsen tilbage blev denne drink velsignet med gaven fra disse spor af rosinvin og ankom således til Spanien med udsøgte kvaliteter, der gjorde den meget populær blandt spanierne, i det omfang den begyndte at blive betragtet som en trussel mod lokalt producerede drikkevarer. Den spanske konge forbød til sidst produktionen af ​​denne drink, hvilket er hvorfor huset hedder El Ron Prohibido: Den forbudte rom.