' Two Stacks | Bills Bar
Bills Bar
Download

 

Two Stacks er en del af et nyt og eventyrligt kapitel i irsk whisky, og vi vil have dig til at hjælpe os med at fortælle dens historie!

Irland havde engang en rig historie med fadbinding. En vigtig livsnerve for industrien, hvor mange byer og byer over hele landet havde familiedrevne virksomheder, store som små, der fungerede som bonde, købmand og handelsmænd. Ved køb direkte fra etablerede destillerier blev fadene efterladt til modning, før de efterfølgende tappes under den respektive ejers eget mærke.

Med nedlæggelsen af den irske whiskyindustri i begyndelsen af det 20. århundrede har kun en håndfuld af disse store mærker overlevet den dag i dag, og med det var lyset, der skinner på denne tradition, næsten slukket for altid.

I 2020blev Two Stacks grundlagt af Shane MaCarthy, Liam Brogan og Donal McLynn der alle bidrog med ny viden og erfaring inden for den globaliserede verden af spiritus.

Inspirationen bag Two Stacks kom fra både de gamle traditioner og moderne brands. I 2022 åbnede den af Irlands få uafhængige faciliteter til fadbinding og blanding med det formål at forene disse verdener.

Deres unikke tilgang til samarbejdet med nogle af Irlands førende destillerier indebærer udvælgelse af den fineste spiritus, der er destilleret på tværs af øen. Dette giver dem mulighed for at skabe utrolige udtryk af whisky, som aldrig før er blevet skabt eller smagt.

De fortsætter med at opbygge deres ry på baggrund af tre nøgleprincipper og med det formål at være med til at forme fremtiden for irs whisky.