Bills Bar

Køge Kafferisteri Indien - 1000g.

Kalledevarapura Estate AA


Oprindelsesland: Bababudangiri, Indien
Producent: Classic Coffee
Ristet i: Danmark
Bønnetype: Arabica
Undersort: Arabica S. 795
Specifikation: Screen 17

 

 

 

 

Koege Logo
210,00 kr.
Intensitet Indien Ristning Indien

 

Denne kaffe er et mesterværk – mørk og kraftig med tydelige nuancer af chokolade og vanilje, med et strejf at tobak. Bønderne i området har løbende forfinet deres kaffe og mestrer kunsten til perfektion. De har samtidigt øje for både menneskets og miljøets velbefindende og de har udviklet et mini velfærdssamfund, omkring kaffeproduktionen.

 

Disse bønner vokser i 1000-1450 meter højde. Temperaturen i området ligger mellem 12 og 32 grader, hele året, og der kommer over 100 cm regn om året! Høsten foregår i perioden fra januar til marts.

 

Dette område er en af de første i Indien, hvor man begyndte at dyrke kaffe i starten af 1900 tallet. Kaffebønderne er 5. generation og de forfiner og opretholder de stolte kaffetraditioner i Baba Budan Hills. Bønderne har fokus på nænsom og bæredygtig kaffeproduktion og de bibeholder særlige plukkemetoder og specielle processer i dyrkningen.

 

Arbejderne på kaffefarmene i området får stillet fri bolig til rådighed ligesom de bliver forsynet med vand og elektricitet. Arbejderne får endvidere gratis lægehjælp og betalt skolegang til deres børn og minimumslønninger som sikre dem og deres familier.

 

Kaffen fra Indien kommer i tre forskellige størrelser: 250g., 500g. og 1000g. Derudover kan du vælge, om den skal formales eller ej. Så hvis du kunne tænke dig en pose af denne skønne kaffe, skal du skrive til os i kommentaren, hvilken variant du ønsker.

 

Varianter:

  • Hele bønner
  • Malet til filter
  • Malet til stempel

Særligt velegnet til: Espresso, Mokka, Stempelkande, Filterkaffe


Vores historie

BillsBar og Køge Kafferisteri er gået sammen om at give kunderne en unik smagsoplevelse!

Vi deler helt klart den samme vision om at kunne tilbyde det ekstraordinære. Det er folk som går op i sit arbejde med en kæmpe passion, og som sætter pris på de bedste smagsoplevelser. 


Historie

Hos Køge Kafferisteri lægger de en ære i at riste kaffebønner til perfektion.

 

De mener, at kaffe skal nydes fra friskristede bønner og derfor rister de en mindre mængde, flere gange om ugen. Dette er den bedste fremgangsmåde til at sikre at den kaffe, de sender til deres kunder, er fuldstændig frisk med dejlige aromaer og fantastiske smagsnuancer.