Bills Bar
Smagninger
IMG 0178

Vi har holdt smagninger hos private og erhverv de sidste 20 år, og har hele tiden forsøgt at udvikle os så alle får en god oplevelse. De sidste par år har vi virkelig fået lavet et smagsarrangement som bringer glæde hos alle, unge som gamle - damer som mænd er rigtig glade for vores sammensætning af vin, sherry, portvin, likører, rom og gin. Den endelige sammensætning aftaler vi sammen med dig. Vi kommer ud overalt på Sjælland og er meget fleskible omkring arrangementet. Normalt vil du/I stå for at arrangere lidt at spise til smagningen, men det er også noget vi kan også arrangere et pølse- oste- el. kagebord til en fornuftig pris.

 

Prisen for en smagning er 150 kr mandag - torsdag / 175 kr fredag - søndag pr. person og der skal være minimum 15 deltagere. Alle de varer der skal smages er af høj kvalitet, men hvis I har nogle ekstra specielle ønsker kan dette sagtens klares mod en højere deltagerpris. Efter smagningen er der mulighed for at købe de smagte drikkevarer til fordelagtige priser og I kan få dem med, med det samme.

 

Du kan ringe til os på 56 39 86 77 og høre nærmere.

 

Derudover holder vi løbende smagninger i vores showroom i Dalby, men vi holder også smagninger og arrangementer rundt omkring primært på Sjælland. Nedenfor kan du læse mere om vores arrangementer.

Udsigt Hoejen
Gin og romsmagning med udsigt til Skovtårnet

Vi inviterer indenfor på Restaurant Bertoletti i Rønnede kl 18:30 til en fed aften med lækre italienske pizzaer ad libitum mens vi smager rom, gin portvin, whisky mm.

Kun 300,- pr. person, tilmelding kan ske hos BTB Vin & Spiritus på telefon: 56 39 86 77 eller på mail: info@billsbar.dk

 

18. juni 2021
Restaurant Harmonien
Rom og gin smagning inkl. vilddyrsbuffet + portvin mm.

Vi inviterer indenfor på Restaurant Harmonien i Rødvig kl 18:00 til en fantastisk aften med rom, gin og portvin i topklasse samt en lækker vilddyrsbuffet!

Kun 295,- pr. person, tilmelding kan ske hos BTB Vin & Spiritus på telefon: 56 39 86 77 eller på mail: info@billsbar.dk

Efter maden vil restauranten være åben for de gæster der har lyst til at slutte denne fantastiske smagsaften af med kaffe & kage og en lille cognac eller Irish Coffee øl, vand, vin, kaffe og kage mm. er ikke inkluderet i prisen.

08. august 2021
Dalby Forsamlingshus
Rom & gin smagning + overraskelser i Dalby Forsamlingshus med tapas bord

Sammen med Dalby Forsamlingshus har vi sammensat et hyggeligt arrangement, hvor du kan tage naboen under armen og få en god oplevelse sammen.

Smagningen starter kl 18:30 og koster 350,- pr. person, tilmelding til smagningen kan ske ved at klikke her

27. august 2021
Pure Shots Lakrids Extra Strong 1
Pure Shots smagning

Denne smagning er flyttet til senere på året - vi er igang med at finde ny dato som bliver offentliggjort her på siden så snart vi har fastlagt den.

Torsdag d. 23. september holder vi en Pure Shots smagning hvor vi smager på de forskellige shots fra Pure Shots, og vi vil også lave drinks på dem. Arrangementet foregår i vores showroom på Højbakken 11, 4690 Dalby.

 

Kun 95,- pr. person, tilmelding er nødvendig og kan gøres på telefon: 56 39 86 77 eller på mail: info@billsbar.dk

23. september 2021
Den Lille Cafe I Marstal
Den Lille Café I Marstal

Vi kommer til Ærø, hvor vi holder smagning hos Den Lille Cafè I Marstal. Her vil du kunne smage på vores rom og gin, krydret med lidt god portvin og whisky!

Samlet pris for smagning og spisning: 498,- pr. person, tilmelding kan ske hos Den Lille Cafè I Marstal på telefon: 30 24 36 70.

01. oktober 2021
Den Lille Cafe I Marstal
Den Lille Café I Marstal

Vi kommer til Ærø, hvor vi holder smagning hos Den Lille Cafè I Marstal. Her vil du kunne smage på vores rom og gin, krydret med lidt god portvin og whisky!

Samlet pris for smagning og spisning: 498,- pr. person, tilmelding kan ske hos Den Lille Cafè I Marstal på telefon: 30 24 36 70.

02. oktober 2021
Bykroen
Fed drinks aften i Baghuset

På Bykroen i Haslev inviterer vi indenfor i Baghuset til et brag af en aften med det hele! Smagningen består af drinks lavet på varer fra vores sortiment af spritius, sirupper tonics og soda! Under smagningen serveres der tapas. Smagningen starter kl 18 og efter smagningen er der live musik på Bykroen for dem der er friske på mere.

Kun 350,- pr. person, tilmelding kan ske hos Bykroen på telefon: 20 66 22 39 eller på mail: frank@bykroen.dk

 

Adresse: Bykroen Jernbanegade 46 - 4690 Haslev

15. oktober 2021
Udsigt Hoejen
Pizza & drinks aften med udsigt til Skovtårnet

Vi inviterer indenfor på Restaurant Bertoletti i Rønnede kl 18:30 til en fed aften med lækre italienske pizzaer ad libitum mens vi smager spændende drinks

Kun 350,- pr. person, tilmelding kan ske hos BTB Vin & Spiritus på telefon: 56 39 86 77 eller på mail: info@billsbar.dk

 

Adresse: Symbiosen 2 - 4683 Rønnede

21. oktober 2021
Scapegrace Gold Logo
Speciel Ginsmagning hos BTB Vin & Spiritus i Dalby

Vi får besøg af ginhuset Scapegrace fra New Zealand der blandt andet vil præsentere Scapegrace Gold der vandt som verdens bedste Gin i 2018.

 

Vi er selvfølgelig glade for at være udvalgt til dette besøg og inviterer til en spændende aften med historien fra Scapegrace. Efter smagningen er der selvfølgelig mulighed for at gå på jagt og smage sig frem til den helt rigtige likør – Rom – Cognac eller andet som vi har stående på hylderne i vores showroom. Der vil være lidt brød og snacks undervejs i smagningen.

 

Der er en lille gave fra Scapegrace til alle deltagerne og der trækkes lod om en unik shaker fra Scapegrace så du kan bruge den når du laver din næste G&T.

 

Pris pr person er 150,- og tilmelding er nødvendig, da der max kan være 35 deltagere.

Tilmelding kan ske via telefon: 56 39 86 77 eller på mail: info@billsbar.dk

Smagningen afholdes hos

BTB Vin & Spiritus

Højbakken 11, Dalby

4690 Haslev

01. december 2021
Smagning i Herfølge Boldklubs Lounge

BillsBar.dk inviterer indenfor i loungen hos Herfølge Boldklub til smagning af 12 af vores mest populære varer, hvor du også får de gode historier om varene og hvordan vi opdagede dem til at starte med.

 

Husk at have plads i maven til oste og pølsebord som bliver sat på bordet under smagningen. Smagningen starter kl 19:00 og varer til cirka kl. 21:30

 

Kun 325,- pr. person, tilmelding kan ske via telefon: 56 39 86 77 eller på mail: info@billsbar.dk

 

Adresse: Vordingborgvej 124 C - 4681 Herfølge

17. maj 2022
Vindeballe Kro
Vindeballe Kro

Vi kommer til Ærø, hvor vi holder smagning hos Vindeballe Kro. Du vil komme til at smage på rom & gin, samt portvin, whisky og en af verdens bedste PX sherry. Under smagningen bliver der serveret et lækkert tapas/ostebord der er tilpasset smagningen.

Samlet pris for smagning og spisning: 495,- pr. person, tilmelding kan ske via telefon: 56 39 86 77 eller på mail: info@billsbar.dk

Tilmelding er bindende og billetter betales ved booking.

 

Såfremt man ønsker at blive og overnatte, er der mulighed for at booke en overnatning hos Vindeballe Kro til denne smagning hos Vindeballe Kro telefon: 62 52 16 13

  • enkelt værelse 990,- inkl. morgenmad
  • dobbeltværelse 1290,- inkl. morgenmad
01. oktober 2022
Du kan bruge pilene nedenunder til at se hvilke smagninger vi har afholdt tidligere år, samt smagninger vi afholder i fremtiden.
År
2022