' Smagninger | Bills Bar
Bills Bar

Smagninger

BillsBar smagninger

Vi holder løbende smagninger i vores showroom i Dalby, men vi holder også smagninger og arrangementer rundt omkring primært på Sjælland, f.eks. er der nye arrangementer på vej i februar måned. Nedenfor kan du læse mere om vores arrangementer.

Se mere ved at klikke her
Book os til en smagning hos dig

Vi har holdt smagninger hos private og erhverv siden 1999, og har hele tiden forsøgt at udvikle os så alle får en god oplevelse. De sidste par år har vi virkelig fået lavet et smagsarrangement som bringer glæde hos alle, unge som gamle - damer som mænd er rigtig glade for vores sammensætning af vin, sherry, portvin, likører, rom og gin. Den endelige sammensætning aftaler vi sammen med dig. Vi kommer ud overalt på Sjælland og er meget fleskible omkring arrangementet. Normalt vil du/I stå for at arrangere lidt at spise til smagningen, men det er også noget vi kan også arrangere et pølse- oste- el. kagebord til en fornuftig pris.

 

Prisen for en smagning er 175 kr pr. person og der skal være minimum 15 deltagere. Alle de varer der skal smages er af høj kvalitet, men hvis I har nogle ekstra specielle ønsker kan dette sagtens klares mod en højere deltagerpris. Efter smagningen er der mulighed for at købe de smagte drikkevarer til fordelagtige priser og I kan få dem med, med det samme.

 

Du kan ringe til os på 40 17 93 60 og høre nærmere.

Se mere ved at klikke her
Smagspakke til 2 personer

Nu kan du bestille en smagning for to personer pakket pænt ind så du kan bruge den som alt fra værtindegave til en hyggelig dag med en god ven eller en icebreaker på din næste date. Smagspakkerne indeholder fire x fem cl spiritus og de soda, tonics eller cider som indgår i de drinks vi anbefaler at man laver med smagspakken. Der ligger beskrivelser i pakkerne og de fire forskellige flasker og hvordan man får det bedste i smag ud af pakken uden nødvendigvis at vide noget om den spiritus der er i pakken, på den måde kan du tillade dig at købe en smagspakke uden at vide om det er noget du kan lide, med beskrivelsen kan du prøve noget nyt og få det bedste ud af smagskassen og hvem ved.. Måske finder du din nye yndlings drink på denne måde!

 

Husk at du også kan booke os ud til din helt egen smagning hjemme hos dig selv eller på din arbejdsplads eller lign. Bemærk at smagninger uden for Sjælland og Lolland-Falster vil blive noget dyrere grundet rejsetid mm. Læs mere ved at klikke her

Se mere ved at klikke her