' Rejser | Bills Bar
Bills Bar
Rejser
Kæmpe Tønder

Vi finder hvert år en nyt hyggeligt sted i Europa inden for en fornuftig afstand i luksusbus som vi charter hvert år og som vi har til rådighed nede på selve destinationen, så vi let kan komme rundt og opleve området vi besøger.

Man skal på ingen måde være ekspert for at deltage på vores ture, vi gør alt for at holde turene helt nede på jorden, man skal bare have lyst til god mad, god vin, godt øl, gode spændende likører og hyggesnak med andre livsnydere – kort sagt: Hygge er i centrum hele tiden.

 

Gennem de sidste 10 år har vi udviklet en unik årlig vin og spiritus rejse hvor deltagerne er med til at teste nye spændende varer og bedømme om de ergode nok til vores sortiment. Rejserne har været med fire stjernet bus og er f.eks. gået til

Prag, Gardasøen, Rhinen, Spreewald, Harzen, mm.

I 2019 udvider vi vores rejseprogram med en ekstra rejse der foregår med fly til lidt mere eksotiske destinationer og med lidt færre deltagere. Første rejse går til Moldova, men vi kunne også godt tænke os at besøge Peru og Himalaya bjergene mm. 

Du kan bruge pilene nedenunder til at se hvilke rejser vi har afholdt tidligere år, samt rejser vi afholder i fremtiden.
År
2023